Budgetbegeleiding

Mocht u last dreigen te krijgen van financiële problemen, dan doet u er goed aan om te kiezen voor professionele budgetbegeleiding. Op deze manier kunt u de problemen verhelpen door controle te houden over uw uitgaven. Om er zeker van te zijn dat u deze controle blijft behouden, schakelt u een budgetcoach in van Schuldbemiddeling Nederland.

Bel ons direct: 078 - 79 99 932

Schakel een budgetcoach in voor budgetbegeleiding

Schuldbemiddeling Nederland biedt een breed aanbod aan financiële zorg en kan voor vrijwel elke situatie een oplossing bieden. Wanneer u voor budgetbegeleiding kiest, heeft u zelf de touwtjes in handen. U beheert zelf uw budget en voert zelf uw betalingen uit. Er wordt gewerkt volgens een financieel plan wat de budgetcoach heeft opgesteld. Zijn er betalingen die u liever aan ons uitbesteed? Geen probleem, wij doen dit graag voor u. Wij zullen als budgetcoach u met raad en daad bijstaan door middel van persoonlijke ondersteuning en advies. Op deze manier bent u zo snel mogelijk van uw schulden af.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kies dus voor budgetbegeleiding door een van onze budgetcoaches. Dit doet u door een kennismakingsgesprek te plannen, zodat we alles goed met u kunnen doorspreken. Een kennismakingsgesprek is compleet kosteloos en plant u in door te bellen naar +31 (0)787 999 932 of stuur een e-mail naar . Het is natuurlijk ook mogelijk om ons online contactformulier in te vullen.