Budgetbeheer

Budgetbeheer (ook wel inkomensbeheer) is bedoeld om schulden te voorkomen of ervoor te zorgen dat schulden niet groter worden. Dit wordt aangeboden in 2 soorten: budgetbeheer basis en uitgebreid.

Budgetbeheer Basis is bedoeld voor mensen die graag willen weten dat hun maandelijkse vaste lasten worden betaald en dat er wordt gespaard en gereserveerd voor toekomstige, onvoorziene uitgaven. Budgetbeheer Uitgebreid is bedoeld voor mensen die graag willen dat het beheer van de financiële administratie bijna volledig wordt overgenomen.

Welk pakket ook het best past, het doel is altijd om uiteindelijk naar zelfredzaamheid toe te werken. Daarbij spelen budgetcoaching en schuldbemiddeling vaak een belangrijke rol.

Ook kan het zo zijn dat een beweging de andere kant op noodzakelijk is, bijvoorbeeld vanwege een beperking. In dat geval kunnen wij een beschermingsbewind aanvragen en uitvoeren.

94%

In 94% van de gevallen komen we tot een schuldregeling.

95%

95% van deze schuldregelingen wordt tot een goed einde gebracht.

100 dagen

de gemiddelde duur van onze schuldbemiddeling is 100 dagen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacyverklaring Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang