Contactgegevens
T 078 - 79 99 932 078 - 79 99 932

Budgetcoaching

Budgetcoaching is geschikt voor mensen die tijdelijk het overzicht kwijt zijn, met als doel de financiën samen weer op de rit te krijgen.

Stappen hierin zijn onder andere een administratiemap maken, samen een passend budgetplan opstellen en de bankafschriften intensief doornemen. Verder wordt het inkomen gemaximaliseerd (bijvoorbeeld door toeslagen of tegemoetkomingen vanuit de gemeente) en worden uitgaven geminimaliseerd. Dit om een zo positief mogelijk budget te creëren. Daarnaast wordt er gekeken naar eventuele schulden en of daar schuldbemiddeling voor nodig is.

Een ander belangrijk element van budgetcoaching is het proberen te komen tot een gedragsverandering van de cliënt, zodat de geschiedenis zich niet herhaalt.

Mocht blijken dat financiële zelfredzaamheid vooralsnog niet in het vooruitzicht ligt, biedt budgetbeheer of beschermingsbewind mogelijk een oplossing.

Contactgegevens T 078 - 79 99 932 078 - 79 99 932

94%

In 94% van de gevallen komen we tot een schuldregeling.

95%

95% van deze schuldregelingen wordt tot een goed einde gebracht.

100 dagen

de gemiddelde duur van onze schuldbemiddeling is 100 dagen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacyverklaring Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang