Schuldbemiddeling Nederland is een financiële onderneming en daarom verplicht te voldoen aan de Wet beloningsbeleid financiële ondernemingen (Wbfo, hoofdstuk 1.7 van de Wft). Dat betekent dat de onderneming een beheerst beloningsbeleid dient te hanteren. Het doel daarbij is om perverse prikkels te voorkomen die kunnen leiden tot ongewenste en onverantwoorde risico’s voor de onderneming of tot het niet centraal stellen van het belang van de cliënten.

Schuldbemiddeling Nederland verklaart hierbij een beheerst beloningsbeleid toe te passen op basis van een marktconforme beloning voor haar medewerkers, zonder variabelere beloningen. Geen van de medewerkers wordt variabel beloond en geen van de medewerkers ontvangt een beloning van € 1 miljoen of meer.

Schuldhulpverlening is bij uitstek een dienst die zich kenmerkt door een sterk maatschappelijk belang. Hierbij passen geen bovenmatige beloningen.

Deel dit artikel

Reacties niet mogelijk

94%

In 94% van de gevallen komen we tot een schuldregeling.

95%

95% van deze schuldregelingen wordt tot een goed einde gebracht.

100 dagen

de gemiddelde duur van onze schuldbemiddeling is 100 dagen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacyverklaring Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang