Contactgegevens
T 078 - 79 99 932 078 - 79 99 932

Cijfers

Bij Schuldbemiddeling Nederland halen wij voldoening uit het begeleiden van mensen met financiële problemen richting een oplossing. Het mooiste is het moment waarop financiële problemen helemaal zijn opgelost. Wij zijn dan trots op het feit dat we iemand weer op weg hebben geholpen.

Onze medewerkers zijn ervaren en weten hoe ze met verschillende situaties om moet gaan. Ze houden er rekening mee dat het voor de persoon in kwestie zwaar is en zijn zorgvuldig in hun handelen. Daarnaast willen mensen met financiële problemen daar uiteraard zo snel mogelijk vanaf. Dat maken wij graag mogelijk. We maken tempo, zitten erbovenop en zijn pas tevreden als de financiële problemen daadwerkelijk zijn opgelost. Dit blijkt ook uit onze cijfers.

Sinds 2015 komen wij bij gemiddeld 85% van de trajecten die wij opstarten tot een akkoord met de schuldeisers. Bij gemiddeld 9% lukt dat niet en verzoeken wij de insolventierechter u toe te laten tot de wettelijke schuldsaneringsregeling (Wsnp). Bij gemiddeld 6% van de gevallen hebben we geen oplossing kunnen vinden, omdat de situatie nog niet rijp genoeg was voor een schuldsaneringsregeling en eerst langdurigere begeleiding nodig is.

Dat betekent dat bij 94% van de trajecten een regeling met de schuldeisers wordt bereikt en mensen weer op weg zijn geholpen. Daar zijn we trots op!

Hieronder treft u de resultaten die gaan over schuldsaneringsregelingen.

Succesratio's 2023

Succesratio's 2022

Succesratio's 2021

Succesratio's 2020

Succesratio's 2019

Succesratio's 2018

Succesratio's 2017

Succesratio's 2016

Succesratio's 2015

Bezig met laden... Bezig met laden...

94%

In 94% van de gevallen komen we tot een schuldregeling.

95%

95% van deze schuldregelingen wordt tot een goed einde gebracht.

100 dagen

de gemiddelde duur van onze schuldbemiddeling is 100 dagen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacyverklaring Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang