Wij kwamen 2,5 jaar geleden in contact met Schuldbemiddeling Nederland. Op dat moment hadden wij er al zo'n 7 jaar van geldproblemen op zitten. Met de koop van een bedrijf zijn voor ons de problemen begonnen. Het bedrijf bleek niet te zijn wat ons beloofd was, maar toch groeide het uiteindelijk uit tot iets moois. De groei ging echter zo hard dat we alsnog in de problemen kwamen toen de recessie toesloeg.

In de jaren die volgden, hebben we geprobeerd het hoofd boven water te houden. Eerst door zelf regelingen te treffen met schuldeisers. We hebben het traject voor Bbz-krediet doorlopen. We hebben ons 'dossier' neergelegd bij een schuldbemiddelaar van de gemeente. Diens omgang met onze schuldeisers vonden wij niet netjes. Daarom hebben wij zelfstandig nogmaals een poging gedaan om tot een schuldsaneringsplan te komen met alle betrokkenen. Hierin zijn we heel ver gekomen, maar we liepen vast vlak voor de eindstreep.

Toen we besloten om ons, inmiddels vrij dikke, dossier neer te leggen bij Schuldbemiddeling Nederland is voor ons een nieuwe periode begonnen. Zij hebben ons duidelijk en gestructureerd begeleid naar de rechtbank en ons geholpen een dwangakkoord te krijgen voor de laatste weigerende schuldeisers (banken) en onze schuldsanering buiten de Wsnp te doorlopen. Met ons gezin een aantal jaren in schuldsanering leven is niet makkelijk, maar we hebben wel duidelijkheid. Bij Schuldbemiddeling Nederland voelen we ons in goede handen.

Reacties niet mogelijk

94%

In 94% van de gevallen komen we tot een schuldregeling.

95%

95% van deze schuldregelingen wordt tot een goed einde gebracht.

100 dagen

de gemiddelde duur van onze schuldbemiddeling is 100 dagen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacyverklaring Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang