U bent budgetcoach

Budgetcoaches zijn voor ons een logische samenwerkingspartner. Budgetcoaches zijn in staat mensen met financiële problemen te begeleiden naar grotere financiële zelfredzaamheid. Bij deze begeleiding lukt het vaak de problemen van de cliënt op te lossen, maar er zijn ook situaties waarin dat niet lukt. In die situaties is meer nodig.

Schuldbemiddeling Nederland heeft de mogelijkheid budgetbeheer of beschermingsbewind in te regelen, maar ziet vooral een meerwaarde in een samenwerking als een schuldoplossing nodig is. Aangezien budgetcoaches niet altijd bevoegd zijn de schuldbemiddeling te verzorgen, kunnen we elkaar versterken door hierbij gezamenlijk op te trekken. De budgetcoach kan een handige tandem vormen met onze schuldbemiddelaars. De budgetcoach begeleidt de cliënt en behoudt de regie, maar schakelt Schuldbemiddeling Nederland in voor een schuldoplossing.

Uw opdrachtgever wenst een snelle en duurzame oplossing en wij begrijpen dat belang. Schuldbemiddeling Nederland zorgt ervoor dat er tempo wordt gemaakt en er snel een resultaat ligt. Onze uniforme werkwijze leidt bij 91% van de trajecten tot een minnelijk akkoord met de schuldeisers en bij 4% van de trajecten leiden wij door naar de Wsnp. De uniformiteit betekent dat u geen rekening hoeft te houden met de verschillende aanpakken van gemeenten en korte doorlooptijden betekenen dat u uw opdrachtgever snel kunt vertellen dat er een totaaloplossing door u is ingeregeld.

Daarnaast is Schuldbemiddeling Nederland regelmatig op zoek naar budgetcoaches die in specifieke gebieden opereren en de sociale kaart daar goed kennen. Wij verzorgen dan voor een cliënt een schuldoplossing, maar schakelen dan graag een lokale budgetcoach in voor de stabilisatieperiode die voorafgaat aan schuldbemiddeling. Zo levert de samenwerking budgetcoaches ook nieuwe opdrachten op.

Bent u een budgetcoach en ziet u ook dat we elkaar kunnen versterken, neemt u dan eens contact op voor een kennismakingsgesprek.

94%

In 94% van de gevallen komen we tot een schuldregeling.

95%

95% van deze schuldregelingen wordt tot een goed einde gebracht.

100 dagen

de gemiddelde duur van onze schuldbemiddeling is 100 dagen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacyverklaring Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang