U bent ZZP'er

Het bedienen van ZZP’ers blijkt voor veel schuldhulpverlenende instanties, waaronder de gemeenten, geen gemakkelijke opgave. Daardoor kan het dat uw verzoek om schuldhulp wordt afgewezen, omdat u als zelfstandige opereert en bedrijfsschulden heeft. Die situatie past vaak niet bij het reguliere aanbod van schuldhulp voor mensen met een uitkering of loon uit een dienstbetrekking. U ontvangt mogelijk het advies te stoppen als ZZP’er en terug te komen zodra u ergens in loondienst bent. In sommige gevallen is dat een verstandig advies, maar een ZZP’er met toekomstperspectief zal de zelfstandigheid willen behouden en een oplossing willen voor de problemen uit het verleden.

Schuldbemiddeling Nederland heeft de specialistische kennis in huis die nodig is voor het bieden van schuldhulp aan ZZP’ers. Wij zijn in staat oude financiële problemen los te koppelen van een positief toekomstperspectief en ervoor te zorgen dat u kan doorstarten. Hierbij zijn een goede begeleiding, juridische en financieel-administratieve kennis en gevoel voor het ondernemerschap cruciaal. Wij verstaan dat en helpen regelmatig ZZP’ers weer op weg.

Bij het oplossen van financiële problemen voor ZZP’ers zijn wij gewend erbovenop te zitten en een flexibele houding naar u aan te nemen. We schakelen snel als het gaat om fiscale of juridische kwesties en zijn vaak in staat vlot tot een akkoord met de crediteuren te komen. Wij beseffen ons daarbij goed dat de relatie met uw opdrachtgevers en leveranciers goed moet blijven en zullen uw situatie op een handige manier bij hen bespreekbaar maken.

Bent u ZZP’er en heeft u financiële problemen, neemt u dan eens contact op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en kan plaatsvinden op een locatie naar wens. Het gesprek wordt gebruikt om uw situatie in kaart te brengen en een concreet pad naar de oplossing voor uw problemen te bespreken. Als u daarna wenst dat Schuldbemiddeling Nederland voor u aan de slag gaat, dan doen we dat graag. We zijn ook tevreden als we u met een advies verder op weg hebben geholpen bij het zelfstandig oplossen van de problemen. Als u maar kunt doorstarten.

94%

In 94% van de gevallen komen we tot een schuldregeling.

95%

95% van deze schuldregelingen wordt tot een goed einde gebracht.

100 dagen

de gemiddelde duur van onze schuldbemiddeling is 100 dagen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacyverklaring Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang