U heeft zelf financiële problemen

Wij kunnen u helpen bij het oplossen van uw financiële problemen. Dat kan door u te helpen bij het beheren van uw financiële administratie, maar ook door eventuele schulden op te lossen.

Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, kunnen we dat bespreken tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we wat u nodig heeft. 

Misschien wilt u graag dat er iedere maand iemand met u mee kijkt naar uw inkomsten en uitgaven en u tips geeft (budgetcoaching en training). Het kan ook zo zijn dat u het fijn vindt als u uw financiële administratie niet meer zelf hoeft te beheren. Een budgetbeheerder of bewindvoerder kan dit dan van u overnemen, zodat u daar geen zorgen meer over heeft.

Als u schulden heeft, kijken we samen naar wat we met deze schulden kunnen doen. We willen dan graag weten hoeveel schulden er zijn, hoe hoog de schulden zijn, wanneer de schulden zijn ontstaan en wat voor soort schulden het zijn. Met die informatie kunnen wij u vertellen hoe en wanneer deze schulden kunnen worden opgelost.

Als u ons vraagt de schulden op te lossen, zullen wij gaan onderhandelen met de schuldeisers. We vragen de schuldeisers dan akkoord te gaan met de sanering van uw schulden. Dat betekent dat zij een deel van de schuld kwijtschelden en u drie jaar laten aflossen wat u kunt aflossen. Bij 91% van de trajecten die wij starten, lukt het om met de schuldeisers tot een akkoord te komen.

Mochten de onderhandelingen met de schuldeisers mislukken, dan zullen wij de rechter vragen de schuldeisers te dwingen mee te werken. Dat kan bijvoorbeeld door u toe te laten tot een wettelijke schuldsaneringsregeling (Wsnp).

Over het beheren van uw financiële administratie en het oplossen van schulden kan nog veel meer worden verteld. Tijdens een kennismakingsgesprek doen we dat graag. Neem gerust contact met ons op.

Niet alle velden zijn juist ingevuld.<br />Controleer uw gegevens en probeer het opnieuw.
Het formulier kan niet verzonden worden, probeer het later opnieuw.
Het formulier is verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Contact opnemen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Het formulier kan niet verzonden worden, probeer het later opnieuw.

94%

In 94% van de gevallen komen we tot een schuldregeling.

95%

95% van deze schuldregelingen wordt tot een goed einde gebracht.

100 dagen

de gemiddelde duur van onze schuldbemiddeling is 100 dagen.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacyverklaring Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang